UR-GEN-TA !!!


Vi s-a intamplat sa aveti o urgenta in viata voastra? spre exemplu sa fii acasa pe wc si sa nu mai ai hartie igienica?(asta este o urgenta) sau sa vrei sa schimbi windowsu si sa nu ai CDu?(asta este o urgenta) sau sa stai undeva seara in parc si sa nu poti sa te duci sa iei apa si sa mori acolo de sete?(asta este o urgenta) sau sa vreti sa construiti o naveta spatiala impreuna cu prietenii dumneavoastra (sau chiar si singur... de ce nu?) si sa aveti motorul dar sa nu aveti carcasa?(asta este o urgenta)
Si in orice alte situatii de URGENTA sa apelati linia locala de URGENTE si sa va fie adus la domiciliu cerinta voastra gratis? dar la fiecare saptamana sa cotizati cu o suma de bani la corporatia nationala pentru a intretine subordonatele locale.
Adica sa ai nevoie de ceva urgent sa iei frumos celularul tau propriu si personal (sau imprumutat sau gasit sau furat... de ce nu?) care este indispensabil in ecuatia de fata si sa formati numarul de UR-GEN-TE (gratuit) si sa fiti servit imediat absolut gratis.
Dar ca sa mearga treaba trebuie si niste bani rulati pe aici, fiecare individ care vrea sa se inscrie la asa ceva sa doneze niste bani din care sa se poata lua alte resurse ca sa se intretina ciclu :)

Ar fi misto... :-?

1 comentarii:

Anonim spunea...
on

Nu stiu cat de smecher ar fi... avand in vedere ca pana la urma acele produse se vor termina, avand in vedere ca unele ar costa foarte mult, altele foarte putin... ma rog.. oricum nu vom vedea asa ceva cat de curand...

Find It