Alegeri, Oglinzi, Realitate



Ce se intampla e ce alegi.
Cam asta-i duma cu realitatea, pe care ti-o faci tu prin alegerile ce le faci (constient sau inconstient).
Faza e ca fiecare optiune este posibila in aceiasi masura ca si celelalte fara sa fie implicate principii de judecata (adica asta-i bine,asta-i rau)
Legea atractiei nu are judecata.
Faza e ca viata ta de cand te nasti si pana mori (fizic) e ca un tunel in care tu esti prezent pe tot parcursul tunelului in acelas timp. E un fel de slideshow de poze in care tu esti slideshowu si pozele in acelas timp. Fiecare Poza illustreaza realitatea pe care o alegi tu in momentu ala. Poza aleasa are in ea mai multe poze mici (mai multe posibilitati) care sunt toate prezente in poza aia. Dar tu o vezi ilustrata doar ca una din ele pentru ca asa vrei tu sa percepi realitatea. Dupa alegi alta poza din slideshow in care sa vezi tot o singura imagine din toate cele prezente.
Tot ce vezi in juru tau e oglinda ta. E o reflexie la gandurile (alegerile) tale profunde.
Daca ceva nu merge bine in lumea ta inseamna ca e vina ta, nu da vine pe altcineva. E vina ta ca nu are ala mocar sa iti dea cand te duci tu sa iti cumperi. Pentru ca aia e realitatea pe care ti-o creezi tu, aia e alegerea facuta de tine
Daca ai un gand profund, el se materializeaza si se transforma in realitatea ta. Esti inconjurat de o cusca facuta din oglinzi!
Totu tine de alegerea ta, e alegerea ta si cand zici ca tre' sa faci treaba aia ca nu ai de ales. Mereu ai de ales. Faptu ca tu alegi ca nu ai de ales. E optiunea bifata de tine!

Pentru ca citesti asta, e alegerea ta!
So... chill out tatii ca lumea e dupa cum vrei tu!
Dai play la playere si gata!

0 comentarii:

Find It