Scufita Rosie. Varianta moderna


Scufita rosie asa cum a vazut'o dr. Cuaapu' si cum a inflorit'o CuArta's

Se zice ca undeva departe intr'o metropola din zilele noastre traia o pitzipoanca ce ii cam scufea rosia de unde i s-a tras si porecla de Scufita Rosie
Intr-o seara pe cand se ducea la club cu geanta ei noua Armani este ginita de un proxenet dinasta in pragu falimentului ce isi cauta noi parteneri de afaceri, el o abordeaza pe fata si reuseste sa afle unde merge.
Proxenetul se urca in berlina lui si se deplaseaza mai repede catre clubu respectiv, spala repede 2-3 wc'uri , 2-3 pahare si reuseste sa se angajeze ca barman in seara aia. Nu dupa mult timp intra in club si Scufita Rosie, merge la bar sa isi intareasca senzatia data de tetrahidrocanabinol cu o doza mica de alcool, vazand ca ceva e schimbat la barmanu respectiv intreaba :
- Duudee ! de ce ai pupilele asa dilatate?
- Pai ca sa te inteleg mai bine!
- Duudee ! de ce ai venele asa de negre?
- Pentru ca nu se mai fac ace bune in Romania!
- Duudee ! de ce ai ochii asa rosii?
- Am intrat in club si e prea mult fum..
Scufita Rosie intra cu proxenetul in seama, aceesta o atrage tot mai mult pe fata si reuseste sa ia de la ea aprobarea de a o duce intr-un "club mult mai tareee" , el o ia si o duce intr-un club numit "Pe Centura" , ii umple nasu cu zapada si o lasa sa se plimbe singura prin clubu respectiv.
Intamplarea face ca prietenul Scufitei sa treaca intamplator pe acolo si sa o recunoasca pe fata dar il observa si pe proxenet asa ca prima data merge la el sa discute :
- Peace man! Wazzza ?
- Plm... incerc sa fac un ban cinstit...
- Man, stiai ca tipa asta noua a ta e gagica mea?
- Plm coaie... iti fac reducere atunci.
In momentu ala iubitul scufitei scoate din pachetu de tigari un splif si ii sparge capu proxenetului cu el. O ia pe scufita, ii arata o oglinjoara, o bagnota de 1 leu (ca de... nu e americandreeam sa fie delea de 100$) si o pungulita cu zapada si asa reuseste sa o recucereasca pe fata.
Si au trait fericiti pana cand au ajuns la spital!



Sfarit :)

Multumiri doctorului Cuaapu' pentru viziunea lui!

0 comentarii:

Find It